0,00 kr

img

SNABB LEVERANS

Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar med DHL Express

img

KONTAKTA OSS

Söker Du svar?

img

ÅTERKOPPLING FRÅN KUNDER

Kunders erfarenheter

img

Klarna-Säker shopping

Delbetalningar, 14 dagars faktura

Frågor och svar. Kundsupportlinjen öppnas endast på arbetsdagar och har maximal fördröjning av svar på 48 timmar.

F: Jag har lagt en order men inte fått någon bekräftelse via e-post. Varför det och kommer ordern att hanteras? 
S: Om orderstatusen efter orderläggandet visade lyckad beställning kommer ordern att hanteras normalt. Bekräftelsen sändes automatiskt till Din e-postadress. Om Du inte ser den, kolla även Din skräppost eller papperskorgen, ibland klassas sådana automatiska e-postmeddelanden som skräppost av Google.com och Hotmail.com. Om Du fortfarande inte hittar den, skriv till oss och vi bekräftar statusen för Din order.

F: Säljer ni 100% nya, obegagnade originalprodukter?
S: Ja, vi säljer uteslutande NYA, obegagnade mobila enheter som är 100% original och SIM olåst.

F: Efter en tid av användning uppkom det tekniska problem på enheten. Vad borde jag göra? 
S: För att fastslå problem som tekniska problem ska produkten kontrolleras av auktoriserad garantiservice. Så vi rekommenderar att skicka produkten först till teknisk kontroll. Listan över auktoriserade garantiservice kan hittas från denna länk. Skulle enheten ha tekniska fel, ska den repareras gratis i enlighet med garantivillkor i tillverkningsstandarden och återskickas till dig. Säljaren är inte skyldig att ersätta eller återbetala pengar om några tekniska fel uppstår under garantiperiodens användning 1990:932 §27. Garantiperioden definieras av tillverkaren; det brukar vara 1-2 år. Kunden kan dock upphäva köpet inte längre än 14 dagar efter säljdatumet 2005:59 §10. I så fall kan vi göra kunden skyldig till ersättning för kvalitetsloss för 20-30% av produktpriset, som har orsakats av produktanvändning 2005:59 §15.

F: Varför har jag inte fått någon order- och leveransbekräftelse till min e-postadress?
S: Ibland klassas sådana automatiska e-postmeddelanden som skräppost av Google.com och Hotmail.com. Var god kolla Din skräppost.

>>> VISA FLER SVAR <<<


Kontakta oss

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält